Fasthold din konkurrenceevne med den rette styring

Med den rette styring af dit produktionsanlæg bliver det muligt at effektivere og optimere processen, så kapaciteten udnyttes bedre med færre ressourcer, uden at hverken sikkerheden eller kvaliteten sættes over styr. Få udviklet eller optimeret automationen på firmaets anlæg, så du bevarer firmaets konkurrenceevne og får et større Return Of Investment på dit proces- eller produktionsanlæg. Mange danske maskinbyggere og OEM-fabrikanter udnytter med succes mulighederne ved moderne integreret automation, som et vigtigt redskab til at fastholde konkurrenceevnen på verdensmarkedet for maskiner og udstyr af høj kvalitet.

Automation

Stor erfaring med automation

Dygtige ingeniører med stort kendskab til alle former for automationsløsninger

Markedsledende teknologi

Tæt samarbejde med markedsledende producenter af komponenter og udstyr

Til firmaer eller maskinbyggere

Vi leverer både automationsløsninger til dit firmas anlæg og til maskinbyggere

Automation kræver indsigt og overblik

Selv om det kan virke tillokkende, handler automation ikke om at få dit proces- eller produktionsanlæg til at levere mest muligt på kortest mulig tid. I stedet handler det om at udnytte anlæggets kapacitet bedst muligt uden at overbelaste det – og give hver enkelt enhed den mest optimale tur gennem anlægget. 

Så holder proces- eller produktionsanlægget længere, risikoen for nedbrud minimeres, og sikkerheden er i top. 

Gennemtænkt og velprogrammeret automation 

Hos AUTOMATIC SYD leverer vi gennemtænkt og velprogrammeret automation til både proces- og produktionsanlæg i dit firma og til maskinbyggere og OEM-fabrikanter. Vi går efter fremtidssikre løsninger, som forbedrer anlæggets levetid og minimerer risikoen for nedbrud på dit udstyr. Så er du eller dine kunder altid sikre på at få et maksimalt udbytte af deres anlæg. 

Stor knowhow inden for automation

Vi har stort kendskab til både SRO/Scada, HMI/MMI, OP/visualisering m.v.

Saml din udvikling hos én leverandør

Mindsk risikoen for fejl ved samlet levering af både automation og eltavler

Foren al din automation i et system

Få optimal integration ved at samle flere mindre styringer i et fælles system

Få din egen automationsafdeling ude af huset 

Vi ved godt, det kan virke grænseoverskridende at skulle lægge udviklingen af din automation ud af huset. Det gælder, uanset om du skal bruge det selv, eller du bygger proces- og produktionsanlæg til dine kunder. 

Men oftest er det både billigere og mindre rentabelt at få udviklet og programmeret jeres automation hos en underleverandør, som har stor ekspertise på området. For eksperter i automation er en dyr ressource at have gående, hvis der kun lejlighedsvist er brug for deres ekspertise. 

Fra idé til idriftsættelse 

Vælger I at lægge jeres automation ud til Automatic SYD, kan vi hjælpe jer fra idé og til idriftsættelse med alle former for automation af proces- og produktionsanlæg.  

Samtidig får I mulighed for at trække på vores store erfaring med mange forskellige typer automationsløsninger. Samt vores brede viden om automation inden for mange forskellige brancher. Det giver jer mulighed for at få nye input til jeres automationsløsning samt større muligheder for at fremtidssikre jeres løsning. 

Altid opdaterede 

For hos Automatik SYD arbejder vi sammen med nogle af branchens markedsledende leverandører. Det er dem, som er først med at udnytte ny teknologi, nye muligheder og nye programmeringsløsninger. Samtidig sørger vi for løbende efteruddannelse af vores dygtige automationsingeniører, så de altid er opdateret inden for både teknik og programmering. 

Derfor er vi også en velegnet samarbejdspartner i forbindelse med optimering og fremtidssikring af jeres eksisterende automationsløsninger. 

Så nemt kommer du i mål med din automation 

Uanset hvilket behov du har for automation, finder vi en løsning hos AUTOMATIC SYD. Samtidig er vi nemme at arbejde sammen med. Det kræver kun: 

1. Kontakt os med jeres ønsker til eller behov for en automationsløsning

2. Vi udvikler, implementerer og idriftsætter i tæt samarbejde med jer

3. Få et bedre afkast af dit anlæg, og giv kunderne en bedre oplevelse 

Automation handler om at få det hele til at spille sammen 

Med automation får du ikke alene den bedste udnyttelse af dit proces- eller produktionsapparat. Du får også et meget bedre overblik over anlæggets drift. Vælger du AUTOMATIC SYD, får du samtidig mulighed for at få det mest optimale integration med anlægget styretavle. 

Hos AUTOMATIC SYD udvikler, producerer og programmerer vi både styretavler og automationsløsninger til vores kunder. 

Det giver dig mulighed for at få en meget mere strømlinet og optimeret drift af dit proces- og produktionsapparat. Samt et meget bedre overblik over anlæggets drift ved at koble flere mindre styringer sammen via et netværk og samle kommunikation og dataindsamling i et overordnet styringssystem.  

Ved at samle produktionen af både styretavler og automation hos én leverandør, får du en bedre udnyttelse af alle de muligheder, som de to vigtige komponenter giver. Fordi vi kender både teknikken og softwaren helt til bunds. 

Endelig skal du kun henvende dig ét sted, når der er brug for optimering, service eller udbedring af fejl. 

Så vælger du AUTOMATIC SYD, får du både en bedre løsning og en nemmere hverdag. 

Vi står klar til at hjælpe dig

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille en eltavle, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Søren Juul Automatic Syd

Søren Juul

Salgschef Mobil: +45 40 17 15 05 | Mail sjn@automatic-syd.dk

Hans Chr. Petersen

Salg Mobil: +45 20 49 73 82 | Mail: hcp@automatic-syd.dk
Peter Agerbæk, Automatic Syd

Peter Agerbæk

Salg Mobil: +45 61 20 36 19 | Mail: pag@automatic-syd.dk
Rene Blank, Automatic syd

René Blank

Afdelingsleder – Service Mobil: +45 61 61 22 40 | Mail rnb@automatic-syd.dk
AUTOMATIC SYD

AUTOMATIC SYD A/S

Grundtvigs Allé 165-169
DK-6400 Sønderborg

Mail: as@automatic-syd.dk
Tel: +45 74 44 91 91