Fordelingstavler som mindsker risikoen for driftstop

Med moderne draw-out fordelingstavler fra AUTOMATIC SYD kan du udskifte komponenter i tavlen uden at slukke tavlen eller stoppe produktionen. Samtidig øges sikkerheden, og fordelingstavlen fylder mindre. Det sparer tid og plads og mindsker risikoen for dyre driftstop i din produktion. 

Fordelingstavler

Bestil din fordelingstavle i dag, og få den leveret inden for 14 dage

Synes du, at det kan være tidskrævende at specificere en fordelingstavle, indhente tilbud, afklare og få leveret den rette fordelingstavle?

Det har vi fundet en løsning på – nemlig fordelingstavler af præfabrikerede dele.

Disse fordelingstavler er enkle tavler, hvor vi har minimeret design og produktionsomkostningerne og systematiseret hele processen til det mest optimale. Det gør, at du få tavlerne leveret inden for 14 dage til konkurrencedygtige priser.

Udfra mange års erfaring og opbygget knowhow i rationel tavleproduktion, samt i tæt samarbejde med de førende leverandører af tavlesystemer og komponenter – har vi udviklet tavlekonceptet, som gør din hverdag lettere.

w

Nem og hurtig udskiftning af komponenter

Med draw-out er det bare at skifte skuffen med den fejlbehæftede komponent.

Z

Formklasse-adskillelse giver større sikkerhed

Den skuffeopdelte fordelingstavle øger sikkerheden for både anlæg og personale.

Fylder mindre, og er nemmere at få plads til

Draw-out fordelingstavler er mindre, så de er nemmere at finde plads til i anlægget.

Slut med at lukke produktionen ned

Med en draw-out fordelingstavle er det slut med at lukke produktionen ned, fordi der er fejl på komponenter i en afgang eller lignende. Derved reducerer du risikoen for både planlagte og uventede produktionsstop, mindsker risikoen for udgifter til tabt arbejdstid og kan nemmere overholde alle indgåede leveringsaftaler. 

Få en fremtidssikret fordelingstavle

Hos AUTOMATIC SYD er vi eksperter i alle typer af fordelingstavler. Både de traditionelle fastfortrådede, plug-in-versioner og de fremtidssikrede draw-out fordelingstavler, som kan spare tid og penge ved både reparation og udvidelser. Vi dækker alle behov! 

Tavler i alle størrelser

Vi kan levere alt fra mindre gruppefordelinger til hovedfordelingsanlæg på tusinder af ampere!

Altid hurtig levering

Vi leverer om muligt fra dag til dag og op til få uger alt efter lagerstatus og kompleksitet.

Udvidelser efter behov

Alle fordelingstavler kan udvides efter behov, men kun draw-out kan udvides uden driftstop.

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du et spørgsmål?

Send dit spørgsmål til os, så sørger vi for, at du får svar inden for 24 timer.

Fordelingstavle

Hurtig levering til den bedste pris

Vi ved, at når der skal indkøbes fordelingstavler, er pris og hurtig levering nogle af de vigtigste parametre. Derfor går vi altid efter den mest rentable løsning inden for teknologi og design, som overholder alle dine specifikationer, og har en skalérbar produktion, som nemt kan følge med til selv de største ordrer.

Samtidig kan vi bistå med både vedligeholdelse og reparation, når først tavlen er sat i drift.

Endelig følger vi den teknologiske udvikling inden for fordelingstavleområdet tæt. Derfor er du altid sikker på at få den mest funktionelle og tidssvarende fordelingstavle, så du er sikret en problemfri drift mange år frem i tiden.

Hos os er der ikke langt fra ide til færdig fordelingstavle

Hos AUTOMATIC SYD er du aldrig langt fra at kunne tage din nye fordelingstavle i brug. Samtidig tager vi det besværlige og komplicerede ud af både udvikling og produktion ved at trække på vores mange års erfaring med produktion af styretavler. Derfor er ethvert tavleprojekt klaret i disse 3 lette trin:

1. Opstartsmøde med jer

Vi taler projektet igennem, og skaber grundlaget for tavlen

2. Udvikling og design

Vi specificerer og designer fordelingstavlen efter jeres ønsker

3. Produktion og levering

Vi sætter produktionen i gang, og leverer til aftalt tid og pris

Alt i fordelingstavler

Hos AUTOMATIC SYD kan vi udvikle og producere alle former for fordelingstavler opbygget i CUBIC og Tabula. Tavlerne designes og opbygges, så de overholder alle gældende normer og lovkrav, specifikationer og standarder – både danske, internationale og maritime i op til 8.750 ampere. 

Fastfortrådede fordelingstavler

Alle fastfortrådede fordelingstavler er skruet og boltet sammen i bedste danskproduceret kvalitet. Sikkerheden er god, men skal der repareres, udskiftes, eller udvides på tavlen, er det nødvendigt at slukke den og stoppe produktionen / anlægget. 

Plugin fordelingstavler

Men en plugin fordelingstavle får du større fleksibilitet, da alt er opbygget på indsatse, som nemmere kan udskiftes. Derved kan du reducere, men ikke forhindre, nedetiden, fordi det stadig ikke er lovligt at udskifte komponenterne i fordelingstavlen, mens der er spænding på.

Draw-out fordelingstavler

Med en draw-out tavle får du fuld fleksibilitet og højest mulige sikkerhed! Hver afgang eller motorstarter er monteret i sin egen separate skuffe. Det gør det nemt, hurtigt og sikkert at udskifte den, komponenter og/eller ændre og udvide på tavlen. Det er lovligt under fuld drift/spænding og kan gøres helt uden behov for produktionsstop. 

Jeres fremtid er oftest gemt i de små detaljer

Den store forskel på en god og en genial og fremtidssikker fordelingstavle ligger tit i de små detaljer – og den rigtige viden og erfaring. 

Derfor går vi altid helt ned på komponentniveau, når vi designer og dimensionerer de rette fordelingstavler for vores kunder. Vi går grundigt til værks. Derfor ser vi ikke kun på specifikationerne på de enkelte komponenter, men tjekker også op på leverandørsikkerhed og alternative muligheder. Samt hvad der venter lige om hjørnet af teknologiske forbedringer af den pågældende komponenttype. 

Vi går også op i optimal komponentplacering, så der f.eks. kan spares på ledningsføringen i en fastfortrådet fordelingstavle. Her kan få centimeter nemt løbe op i mange meter, hvis du skal have produceret hundreder eller tusinder af eksemplarer af den samme tavle. 

Samtidig gennemtænker vi komponentplaceringen, så vi altid er sikker på, at udskiftning af delkomponenter eller udvidelse af din fordelingstavle kan foretages så nemt og hurtigt som muligt. Både på de typer, som kræver produktionsstop, og på de såkaldte draw-out fordelingstavler, hvor udskiftninger og udvidelser kan foretages on the fly. 

Derfor er du altid sikker på at få en fremtidssikret og økonomisk rentabel løsning, ligegyldig hvilken type fordelingstavle du vælger. 

Vi overholder alverdens standarder

Alle fordelingstavler overholder og testes efter alle gældende standarder, forordninger og lovkrav i det land, hvor fordelingstavlen skal anvendes. Vi understøtter meget andet f.eks:

Danske krav og normer:

  • EN/DS
  • MD/Maskindirektivet
  • LVD/Lavspændingsdirektivet
  • AT/Arbejdstilsynets anvisninger

Og mange flere

Udenlandske krav og normer:

  • UL/CSA
  • BS
  • Veritas
  • Lloyds

Og mange flere

Vi står klar til at hjælpe dig

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille en eltavle, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Søren Juul Automatic Syd

Søren Juul

Salgschef Mobil: +45 40 17 15 05 | Mail sjn@automatic-syd.dk

Hans Chr. Petersen

Salg Mobil: +45 20 49 73 82 | Mail: hcp@automatic-syd.dk
Peter Agerbæk, Automatic Syd

Peter Agerbæk

Salg Mobil: +45 61 20 36 19 | Mail: pag@automatic-syd.dk
Rene Blank, Automatic syd

René Blank

Afdelingsleder – Service Mobil: +45 61 61 22 40 | Mail rnb@automatic-syd.dk
AUTOMATIC SYD

AUTOMATIC SYD A/S

Grundtvigs Allé 165-169
DK-6400 Sønderborg

Mail: as@automatic-syd.dk
Tel: +45 74 44 91 91