Om AUTOMATIC SYD

AUTOMATIC SYD er blandt landets førende producenter af el-tavler samt automations- og robotløsninger til industrien, OEM- og maskinfabrikanter samt tekniske installatører, i såvel ind- som udland.

AUTOMATIC SYD A/S har mere end 30 års erfaring med produktion af fordelings- og styretavler samt automations- og robotløsninger til industrien, OEM/maskinfabrikanter og tekniske installatører, i såvel ind- som udland.

Vi er en af Danmarks største tavlefabrikanter, og er certificeret leverandør af de velkendte modulsystemer Cubic og Tabula, samt producent af UL-godkendte tavleanlæg. Vi leverer alle typer tavleanlæg, lige fra hovedfordelingsanlæg på mange tusinde ampere, motor-kontroltavler, styretavler, til betjeningsboksen ude i anlæg eller gruppefordelingstavler til boliger.

Vores værdigrundlag

Vores værdiggrundlag bygger på ”at være en attraktiv og professionel samarbejdspartner, der leverer konkurrencedygtige løsninger af høj kvalitet til rette tid”, – og vi arbejder ihærdigt på at opfylde vores målsætninger:

 

  • Vi vil skabe kundetilfredshed
  • Vi gør en forskel der giver resultat
  • Vi viser handlekraft
  • Vi ser fremad
  • Vi skaber sammen en god arbejdsplads

Fakta omkring AUTOMATIC SYD

blev AUTOMATIC SYD grundlagt

ansatte

produktionssteder

AUTOMATIC SYD gennem tiden

Vores kernekompetencer spænder i dag fra alle typer el-tavler og styringer, til de mest fuldintegrerede automationsløsninger med robotter, samt den efterfølgende servicering og vedlighold heraf.

Gennem tiden har vi opnået stor erfaring og knowhow indenfor mange forskelligartede brancher og løsningstyper, og vi råder i dag over en stab på omkring 80 velkvalificerede medarbejdere, sammensat således, at der er eksperter inden for alle fagområdets facetter.

Nedenfor følger kortfattet nogle af de spændende ting der er sket gennem årene siden firmaets start i 1983.

2020

Træder ind i Eegholm Group, en af Danmarks største el-tavleproducenter med knap 200 mand, efter at ejerkredsen i Ny Eegholm Holding har købt opkøbt os. Se nærmere i pressemeddelelsen

2014

Rundet de 30 år

2009

AUTOMATIC SYD A/S 25 års jubilæum (1. marts)

2008

Udvidelse af serviceafdelingen med adresse på Sjælland, så der nu kan tilbydes landsdækkende service

2007

Etablering af Service-afdeling, så der kan tilbydes alle former for servicering, ændringer, udvidelser m.m. på tavler og styringer.

2006

Ny 1. sal på tilbygningen, hvor vores automations-gruppe holder til.

2004

Etablering af ny produktionsafdeling i Sønderborg, hvor vi hovedsagelig producerer enkle / serier af tavler og styringer.

2002

Ny tilbygning på 1.200 m², så produktionsarealet i dag udgør 4.500 m². Gennem tiden er produktionsfaciliteterne løbende blevet udvidet og tilpasset behovet.

1996

Tilbygning af første sal på 300 m², hvor vores salgsafdeling i dag har til huse.

1990

Nyt domicil i Broager, hvor vi i dag har hovedkontor samt produktion.

1984

Aktieselskabet AUTOMATIC SYD A/S bliver stiftet. Selskabet er et 100 % dansk og privatejet aktieselskab.

1983

AUTOMATIC SYD blev grundlagt i Broager.

Miljø & Sikkerhed

 

Gennem en fast defineret miljøpolitik, er det en ubetinget selvfølge, at alle vore færdige produkter og løsninger kun indeholder godkendte miljørigtige komponenter og udstyr, der som minimum opfylder de til hver tid gældende miljøkrav.

Al produktion foregår under de bedste sikkerhedsmæssige betingelser, og restaffald fra såvel produktion som kontormiljø sorteres for genanvendelse i størst mulige omfang.

Vores medarbejdere er virksomhedens vigtigste ressource. Et inspirerende arbejdsmiljø, godt indeklima, korrekte ergonomiske forhold samt venskabelig omgangstone blandt kollegaerne, skal være med til at alle trives på højeste niveau, – så rammerne og motivationen altid er til stede for at skabe de bedste løsninger til vore kunder.

Vores produktion

Al produktion er systematiseret og beskrevet ned til mindste detalje i samtlige faser gennem projekt og produktion. Løbende kvalitetssikring, for korrekt produktion under hensyntagen til miljøet, sker efter ISO-standarderne (9000/ 14000-serien).

Enhver leverance gennemgår en nøje specifiseret test og kontrol før den forlader fabrikken. Den 100% test der gennemføres er væsentlig mere omfattende end de tests der er foreskrevet i normer og standarder. Begrebet stikprøve kontrol finder aldrig anvendelse hos os.

Alle tavler/anlæg leveres med originalt testcertifikat som er kundens garanti for, at leverancen er fuld funktionsdygtig uden fejl eller mangler, – og at alt er som aftalt.

Vore kunder er velkommen til løbende at besigtige leverancen under produktionen, samt at overvære de afsluttende tests inden endelig levering.

Vi står klar til at hjælpe dig

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille en eltavle, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Søren Juul Automatic Syd

Søren Juul

Salgschef Mobil: +45 40 17 15 05 | Mail sjn@automatic-syd.dk

Hans Chr. Petersen

Salg Mobil: +45 20 49 73 82 | Mail: hcp@automatic-syd.dk
Peter Agerbæk, Automatic Syd

Peter Agerbæk

Salg Mobil: +45 61 20 36 19 | Mail: pag@automatic-syd.dk
Rene Blank, Automatic syd

René Blank

Afdelingsleder – Service Mobil: +45 61 61 22 40 | Mail rnb@automatic-syd.dk
AUTOMATIC SYD

AUTOMATIC SYD A/S

Grundtvigs Allé 165-169
DK-6400 Sønderborg

Mail: as@automatic-syd.dk
Tel: +45 74 44 91 91