PLC programmør

til automationsteamet i AUTOMATIC SYD

Hos AUTOMATIC SYD leverer vi individuelle løsninger, der udvikles fra bunden til at matche vores kunders ønsker og behov. Vi tilbyder også egne udviklede standard softwareløsninger, som er fundamentet i udvalgte automationsløsninger.

Du bliver en del af vækstrejsen i vores automationsafdeling, hvor der bliver rig mulighed for faglig og personlig udvikling i jobbet. Vi er en afdeling med et stærkt team af engagerede kolleger, hvor samarbejde er et nøgleord. Du vil indgå som styringsteknisk nøgleperson i en lang række projekter i ind- og udland.

PLC programmør
N

Vi giver dig ansvaret for:

 • Rådgivning og sparring med kunden i opstarts- og projektfasen
 • Agere sparringspartner
 • Programmere kundespecifikke PLC-, HMI- og generelle styringsløsninger
 • Facilitere integration, test og idriftsættelse
 • Udarbejde dokumentation og manualer iht. kundekrav og gældende standarder
 • Udføre integration, test, FAT idriftsættelse og SAT hos kunderne
N

Vi forestiller os, at du:

 • har en relevant, el-teknisk baggrund inden for branchen eller har erfaring med automationsplatforme som Siemens eller Rockwell
 • brænder for at skabe de rigtige automationsløsninger og har interesse i hele automationsprocessen og kundens applikation
 • kendskab til de harmoniserede europæiske standarder. Kendskab til klassifikationskrav vil være en fordel
N

Som person:

 • har du naturlige tekniske og administrative evner
 • er din arbejdsstil kendetegnet ved et godt overblik og en struktureret tilgang
 • betyder dine gode kommunikations- og samarbejdsevner, at du skaber de bedste løsninger – og dermed virksomhedens succes

Som medarbejder hos Automatic Syd bliver du en del af en virksomhedskultur med fokus på medarbejdertrivsel. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor der er samspil og sparring med dine kolleger i teamet – alt sammen med en frisk og uformel omgangstone. Der afholdes en række spændende sociale arrangementer og ture i løbet af året.

Løn forhandler vi individuelt, og vi tilbyder flekstid, pensionsordning og adgang til sundhedsforsikring.

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen eller vores virksomhed, er du velkommen til at kontakte Finn C. Nissen på telefon 4035 8586.

Tiltrædelse er snarest muligt og ansøgningsfristen er den 24. september 2021. Send din ansøgning til vores personaleansvarlige, May-Britt Franke – mbf@eegholm.dk. Husk at anføre ”PLC programmør” i emnefeltet.

Ansøgninger vurderes efterhånden, som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtale.

Om virksomheden

I Broager beskæftiger AUTOMATIC SYD a/s omkring 80 medarbejdere. Virksomheden er en danskejet og yderst anerkendt producent af el-tavleløsninger. Vi udvikler og producerer fordelings- og styretavler samt automations- og robotløsninger til industrien, OEM/maskinfabrikanter og tekniske installatører i hele verden.

AUTOMATIC SYD a/s er en del af Eegholm Group, som har to produktionssteder i Danmark og ét i Polen. Eegholm Group beskæftiger i alt 180 medarbejdere og er blandt de fem største producenter i Danmark inden for sit felt. Succesen er skabt gennem vedvarende, målrettet udvikling og, ikke mindst, et kompromisløst fokus på dygtigt håndværk, kvalitet og kundeservice