Vi er inde i en fantastisk udvikling med stor vækst sammen med nuværende og nye kunder. Derfor søger vi PLC programmører. Vil du være en del af rejsen og en del af Eegholm Group?

Automationsteamet har arbejdssted hos Eegholm a/s i Sønderborg, så hér bliver du en del af et fagligt stærkt team i en projektorienteret virksomhed med rig mulighed for sparring på tværs.

Arbejdet foregår i et uformelt miljø, hvor du via sidemandsoplæring og kurser får gode muligheder for at udvikle dig fagligt.

AUTOMATIC SYD er en arbejdsplads, hvor der altid er tid til en løs snak, og hvor der er stor fokus på balancen mellem privatliv og arbejdsliv.

Finn C. Nissen, Afdelingsleder

Havvindmølleparker

PLC programmør

til automationsteamet i AUTOMATIC SYD

Hos AUTOMATIC SYD leverer vi individuelle løsninger, der udvikles fra bunden til at matche vores kunders ønsker og behov. Vi tilbyder også egne udviklede standard softwareløsninger, som er fundamentet i udvalgte automationsløsninger.

Du bliver en del af vækstrejsen i vores automationsafdeling, hvor der bliver rig mulighed for faglig og personlig udvikling i jobbet. Vi er en afdeling med et stærkt team af engagerede kolleger, hvor samarbejde er et nøgleord. Du vil indgå som styringsteknisk nøgleperson i en lang række projekter i ind- og udland.

N

Du får ansvaret for:

 • Rådgivning og sparring med kunden i opstarts- og projektfasen

 • Agere sparringspartner

 • Programmere kundespecifikke PLC-, HMI- og generelle styringsløsninger

 • Facilitere integration, test og idriftsættelse

 • Udarbejde dokumentation og manualer iht. kundekrav og gældende standarder

 • Udføre integration, test, FAT idriftsættelse og SAT hos kunderne

N

Forventninger til dig

 • har en relevant, el-teknisk baggrund inden for branchen eller har erfaring med automationsplatforme som Siemens eller Rockwell

 • brænder for at skabe de rigtige automationsløsninger og har interesse i hele automationsprocessen og kundens applikation

 • kendskab til de harmoniserede europæiske standarder. Kendskab til klassifikationskrav vil være en fordel

 • har du naturlige tekniske og administrative evner

 • er din arbejdsstil kendetegnet ved et godt overblik og en struktureret tilgang

 • betyder dine gode kommunikations- og samarbejdsevner, at du skaber de bedste løsninger – og dermed virksomhedens succes

N

Vi tilbyder dig

Som medarbejder hos AUTOMATIC SYD bliver du en del af en virksomhedskultur med fokus på medarbejdertrivsel. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor der er samspil og sparring med dine kolleger i teamet – alt sammen med en frisk og uformel omgangstone.

Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension, og vi tilbyder fleksible arbejdstider med mulighed for delvis hjemmearbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig

Ansøgninger vurderes efterhånden, som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtale.

Du sender din ansøgning via vores lukkede rekrutteringssystem, som du tilgår ved at trykke på ”Send din ansøgning”. Vi modtager ikke ansøgninger pr. mail.

Har du spørgsmål til stillingen eller vores virksomhed, er du velkommen til at kontakte Finn C. Nissen på telefon 4035 8586.

Starttidspunkt er så hurtigt, som det er muligt.

Om virksomheden

AUTOMATIC SYD er en del af Eegholm Group der i dag har over 200 ansatte med afdelinger i Sønderborg, Broager og Stettin i Polen. Med styrken i forenede kræfter og en stor vidensbank hører vi til blandt Danmarks største og bredeste tavlebyggere.

I AUTOMATIC SYD udvikler og producerer vi fordelings- og styretavler samt automations- og robotløsninger til industrien, OEM/maskinfabrikanter og tekniske installatører i hele verden. Med salgs- og servicekontorer på Sjælland/Storkøbenhavn og i trekantområdet er vi tæt på vores kunder.

Følg os gerne på LinkedIn.

AUTOMATIC SYD

AUTOMATIC SYD A/S

Grundtvigs Allé 165-169
DK-6400 Sønderborg

Mail: as@automatic-syd.dk
Tel: +45 74 44 91 91