PLC-styring til ethvert formål 

Med en fuldt optimeret PLC-styring til dit proces- eller produktionsanlæg, er du altid sikker på at kunne levere til tiden i den bedste kvalitet. Det giver begejstrede kunder, som anbefaler jer til andre og sætter et positivt aftryk på bundlinjen. 

PLC

Få udviklet og optimeret dine PLC-systemer

Vi lytter til dine behov og ønsker og stiller alle de rigtige spørgsmål

Totalt gennemtestet og afprøvet PLC-løsning

PLC-styring og -systemer testes og afprøves internt før funktionstest

En erfaren samarbejdspartner med stor erfaring

Vi har programmeret PLC-systemer, lige siden de kom på markedet

Selv små ændringer kan have stor effekt 

Kører dit proces- eller produktionsanlæg optimalt, bliver det ikke alene nemmere at nå alle aftaler til tiden.

Anlægget holder også længere, fordi det hele kører, som det skal – og ingen dele bliver overbelastet, fordi de kører mere end nødvendigt. 
Det kræver en PLC-styring, som er programmeret korrekt. 

PLC-programmering, du kan stole på 

Vælger du AUTOMATIC SYD til at udvikle din PLC-programmering, får du et stærkt team af specialister, som kender alle de markedsledende fabrikater af PLC-systemer. Samtidig får du en dedikeret samarbejdspartner, der går op i detaljerne og kender mulighederne med PLC-styring bedre end de fleste. 

Løbende efteruddannelse sikrer høj ekspertviden

Alle vores PLC-programmører bliver løbende opdateret på alt det nyeste inden for PLC-styring

Programmering af alle former for PLC-systemer

Vi klarer både traditionelle PLC-systemer, mikro-PLC, sikkerheds-PLC og soft-PLC løsninger

Leverandør af PLC-løsninger til hele verden

Der findes kun meget få lande i verden, hvor der ikke kører en PLC-løsning, som vi har kodet

Endelig en PLC-programmør, som ser tingene fra din side 

Vi ved godt, det kan være en stor beslutning at lægge udviklingen af jeres PLC-styring i hænderne på en ekstern samarbejdspartner. For PLC-styring er det bærende element i styringen af dit proces- eller produktionsanlæg samt selve hjernen i alle former for proces-automation. Og hvem kender jeres egne behov, rutiner og maskiner bedre end jer selv? 

Men omvendt er en PLC-programmør en dyr ressource at have gående, hvis der kun lejlighedsvist er brug for hans eller hendes ekspertise. Samtidig skal der bruges mange penge på efteruddannelse og opgradering af viden. For udviklingen går stærkt, og der kommer løbende nye produkter og teknologier på markedet, som giver nye muligheder. 

En erfaren samarbejdspartner, som lytter og forstår

Derfor er det vigtigt, at du finder en erfaren samarbejdspartner, som, både lytter til og forstår jeres behov – og som stiller de rigtige spørgsmål og ikke er bange for at sætte sig grundigt ind i tingene. 

For ikke to kunder og to procesanlæg er ens – og det som er vigtigt for den ene, kan være en direkte fejl for en anden. Derfor skyder vi ingen nemme genveje eller tager noget for givet. Nej, vi spørger hellere to gange for at være helt sikker. 

Hos Automatic SYD har vi været med lige siden, de første PLC-anlæg kom på markedet. Samtidig findes der ikke mange steder i verden i dag, hvor der ikke kører en PLC-styring, som er programmeret af os. 

Endelig investerer vi løbende i efteruddannelse og opgradering af alle vores programmørers viden inden for PLC-styring. Og vi kender de mest anvendte PLC-systemer og softwareløsninger til bunds, uanset om de kommer fra Siemens, Rockwell, Wago eller en helt fjerde producent. 

Det giver dig sikkerhed for, at du altid får den optimale løsning – og også kan få hjælp til at optimere og opgradere både PLC-systemer og PLC-programmering til eksisterende anlæg. 

Vi kan være med hele vejen fra idé og til igangsætning af produktionen. Det er din garanti for, at du få en PLC-styring, som virker optimalt. Hver gang! 

Så nemt får du udviklet din PLC-styring 

Det er hverken indviklet, dyrt eller omstændigt at få udviklet ny PLC-styring hos AUTOMATIC SYD. Faktisk kan du være i gang og have en løsning i løbet af tre hurtige trin: 

w

Trin 1

Kontakt os, og få et tilbud på PLC-programmering 

Z

Trin 2

Vi udvikler, gennemtester og leverer færdig kode

Trin 3

Du opnår optimal drift og længere levetid på dit anlæg 

Vi står klar til at hjælpe dig

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille en eltavle, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Søren Juul Automatic Syd

Søren Juul

Salgschef Mobil: +45 40 17 15 05 | Mail sjn@automatic-syd.dk

Hans Chr. Petersen

Salg Mobil: +45 20 49 73 82 | Mail: hcp@automatic-syd.dk
Peter Agerbæk, Automatic Syd

Peter Agerbæk

Salg Mobil: +45 61 20 36 19 | Mail: pag@automatic-syd.dk
Rene Blank, Automatic syd

René Blank

Afdelingsleder – Service Mobil: +45 61 61 22 40 | Mail rnb@automatic-syd.dk
AUTOMATIC SYD

AUTOMATIC SYD A/S

Grundtvigs Allé 165-169
DK-6400 Sønderborg

Mail: as@automatic-syd.dk
Tel: +45 74 44 91 91