Styretavler, du kan bygge din forretning på

Gennemtestede, gennemtænkte og skræddersyede konventionelle eller PLC-baserede styretavler i enkeltstyk eller serieproduktion udviklet specifikt efter dine krav og ønsker, giver dig et solidt grundlag at bygge din forretning på.

Styretavler
w

Udviklet specifik til jeres behov

Rådgivning, sparring og personlig dedikation sikrer den perfekte løsning

Z

Overholder alle normer og standarder

Vi overholder alle lovkrav, normer og standarder – både danske og udenlandske

100 % elektrisk- og funktionstestet

Alle styretavler testes efter gældende normer og krav før levering fra fabrik

Det er dyrt, hvis produktionen går i stå

Styretavler udgør oftest både hjertet og hjernen i et produktions- og procesanlæg. Derfor er det vigtigt, at kvaliteten er i orden. For går produktionen i står, løber det hurtigt op i tabt arbejdstid, missede deadlines og kompensation til kunderne.

Den rette løsning – fra ide til færdig styretavle

Hos AUTOMATIC SYD kan vi tage dig hele vejen fra ide og til færdig, idriftsat styretavle. Gennem sparring, rådgivning og grundige analyser omsætter vi dine krav til en specifik løsning, der kan sikre dig en problemfri produktion. Vi klarer alt lige fra teknisk udvikling, design og til produktion, og hjælper gerne med både idriftsætning, service og vedligehold.

Bygget på den nyeste viden

Hos AUTOMATIC SYD er vi altid opdatereret på den seneste viden og udvikling inden for både konventionelle og PLC-baserede styretavler.

Enkeltstyks eller serieproduktion

Vi kan både levere en enkelt styretavle til din egen produktion, og serieproducere styretavler til dine egne produkter og projekter.

Til aftalt tid og aftalt pris

Alle projekter kører efter en fast, aftalt køreplan, som sikrer dig det, vi har lovet: Styretavler i aftalt design, til aftalt tid og til aftalt pris.

Fandt du ikke det, du søgte, eller har du et spørgsmål?

Send dit spørgsmål til os, så sørger vi for, at du får svar inden for 24 timer.

Du er ikke bare en kunde, og vi er ikke bare en leverandør

De bedste styretavler skabes i tæt samarbejde mellem kunde og leverandør. Derfor ser vi alle vores kunder som samarbejdspartnere, og ikke bare endnu en kunde i rækken.

Ved at arbejde tæt sammen, dele viden på begge sider af bordet og inddrage hinanden tæt i udviklingen af både styretavlen og det, den skal styre, opnås det bedste resultat.

Derfor anser vi os selv om en integreret afdeling af vores kunders virksomhed – som bare ligger hos os.

Styretavle

Du er kun tre trin fra din næste styretavle

Hos AUTOMATIC SYD tager vi alt det svære og komplicerede ud af produktionen af styretavler. Hos os er det hverken svært at komme i gang eller i mål med dit styretavle-projekt. Det er nemlig klaret i 3 lette trin:

1. Opstartsmøde

Sammen taler vi projektet i gennem, og får overblikket

2. Specifikation og design

Styretavlen designes og udspecificeres efter jeres krav

3. Produktion og levering

Styretavlerne produceres, testes og leveres til aftalt tid

Styretavler

De små detaljer gør den store forskel

Når vi er med til at designe og udvikle styretavler for vores kunder, går vi helt tæt på og helt ned i detaljen. For det er oftest der, forskellen på en genial og en ”i orden” styretavle ligger.

Vi er helt nede på komponentniveau. Hvilken komponent giver den ekstra lille fordel, og er det en komponent, som vi er sikre på, også er til at få mange år ud i fremtiden. Eller skal vi vælge et mere sikkert alternativ?

Ledningsføring og komponentplacering er også vigtig. Kan vi spare bare 10 cm ledning i et tavledesign, bliver det hurtigt til mange meter, hvis du skal have serieproduceret hundreder af styretavler af samme slags. Og kan vi med fordel flytte en komponent en lille smule, så det bliver nemmere at komme til at servicere eller udskifte den, hvis det en dag blev nødvendigt?

Alle parametre og detaljer vurderes og gennemtænkes.

Design af styretavler handler ikke kun om at få den til at gøre det, som den skal. Det handler også om at tænke fremad, og sikre problemfri drift, service og vedligehold mange år ud i fremtiden.

Vi overholder alverdens standarder

Du kan få produceret styretavler som overholder og er testet efter alle de standarder, forordninger og lovkrav som findes i et hvilket som helst land i verden, både når det kommer til hardware og software.

Danske krav og normer:

  • EN/DS
  • MD/Maskindirektivet
  • LVD/Lavspændingsdirektivet
  • AT/Arbejdstilsynets anvisninger

Og mange flere

Udenlandske krav og normer:

  • UL/CSA
  • BS
  • Veritas
  • Lloyds

Og mange flere

Vi står klar til at hjælpe dig

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille en eltavle, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Søren Juul Automatic Syd

Søren Juul

Salgschef Mobil: +45 40 17 15 05 | Mail sjn@automatic-syd.dk

Hans Chr. Petersen

Salg Mobil: +45 20 49 73 82 | Mail: hcp@automatic-syd.dk
Peter Agerbæk, Automatic Syd

Peter Agerbæk

Salg Mobil: +45 61 20 36 19 | Mail: pag@automatic-syd.dk
AUTOMATIC SYD

AUTOMATIC SYD A/S

Grundtvigs Allé 165-169
DK-6400 Sønderborg

Mail: as@automatic-syd.dk
Tel: +45 74 44 91 91