Tavlemontører

Tavlemontører til el-tavler og styringer

Vi har travlt og søger dygtige medarbejdere til opbygning og montage af el-tavler og styringer til spændende projekter.

Vi bygger til mange brancher, som f.eks. maskinstyringer i fabriksanlæg, kraftværker i ind- og udland og sygehuse. Derfor kan du forvente et job, der er spændende, udfordrende og alsidigt.

N

Vi tilbyder dig

Vi er en virksomhed, hvor medarbejdernes trivsel og det sociale engagement er i fokus. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor der er samspil og sparring på tværs af medarbejderne – alt sammen med en frisk og uformel omgangstone. I løbet af året afholder vi en række spændende sociale arrangementer og ture.

Løn forhandler vi individuelt, så den modsvarer dine kvalifikationer. Vi tilbyder flekstid, pensionsordning, daghold og adgang til sundhedsforsikring.

N

Din faglige baggrund

Du er el-faglært, f.eks. automatiktekniker, elektriker, industri-elektriker eller anden relevant baggrund. Det er vigtigt, at du har ”fingrene skruet rigtig på” til montage-arbejdet, til gengæld sørger vi for, at du får den rette oplæring i at producere el-tavler.

Vi lægger stor vægt på, at du:

  • er kvalitetsbevidst
  • kan arbejde selvstændigt
  • er struktureret i din tilgang til opgaven
  • fungerer godt i et team.

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen eller vores virksomhed, er du velkommen til at kontakte værkfører Britta Knudsen på mail brk@automatic-syd.dk.

Ansøgningsfrist er snarest mulig. Send din ansøgning til job@automatic-syd.dk. Husk at anføre ”Mekanisk montør” i emnefeltet.

Ansøgninger vurderes efterhånden, som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtale.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.

AUTOMATIC SYD

AUTOMATIC SYD A/S

Grundtvigs Allé 165-169
DK-6400 Sønderborg

Mail: as@automatic-syd.dk
Tel: +45 74 44 91 91